Enkele voorwaarden: 

Formule 1 kan je reserveren vanaf 60 personen minimum.

Formule 2 is boekbaar met een minimum vanaf €400, formule 3 vanaf €470, formule 4 vanaf €575. 

Kinderen tot 3 jaar eten gratis en kinderen tussen 3 jaar en 6 jaar is aan halve prijs. Wij voorzien altijd voldoende tijd zodat iedereen zich volledig kan voldoen aan onze heerlijke frieten en snacks!

Voor bedrijven hebben wij ook zeer aantrekkelijke formules!

Interessant om te weten is dat wij GEEN opstartkosten aanrekenen alsook GEEN kilometervergoeding!

De reservering  is pas bevestigt na het ontvangen van een voorschot van €100 en wij sturen u nog een bevestigingsmail. Het resterende bedrag wordt betaald op de dag zelf van het gebeuren. 

Dit kan eventueel cash, via payconiq of via overschrijving.

Bij annulering wordt het voorschot niet terugbetaald.

Er dient een elektriciteitsvoorziening aanwezig te zijn van 16A/220V. dus een gewoon stopcontact, onbelast.

  Wij komen ruim voldoende op tijd naar de locatie (zoals op het afgesproken tijdstip). Indien wij later op de bestemming aankomen of niet aanwezig kunnen zijn door het gevolg van overmacht, weersomstandigheden, technische problemen, gezondheidsproblemen, dan kunnen de opdrachtgever(s) geen enkele schadevergoeding eisen.

  Enkel communicatie via e-mail wordt als geldig beschouwd. Andere kanalen (telefoon, SMS, WhatsApp) worden ook toegelaten, echter deze moeten gevolgd worden door een bevestiging via e-mail, tenzij anders afgesproken.

  De opdrachtgever(s) waarbij onze frietwagen wordt gezet, verklaren zich akkoord met alle voorwaarden die hier omschreven staan.

  Reserveren kan u eventueel via het menu contact.

   

  Het Frit2Go team dankt u